Lokaler og utleie

Avd. Øverby:

Øverby-kaféen

Kafèen på Øverby er senterets "kjerne". Den ligger i det røde aktivitetshuset mellom Øverby kompetansesenter og skistadion. Her kan du sette deg nedpå etter en god tur i marka sommer som vinter og nyte både mjøsutsikt og ferske vafler.

I disken er det et variert utvalg av mat og drikke. Kaffe, kakao, te, buljong, mineralvann, leskedrikk, vørterøl og vann. Vaflene på Øverby er nærmest et varemerke, men vil tilbyr også yoghurt, frukt, is, godteri og kaker.

Kafèlokalene blir også leid ut til private arrangementer på kveldstid og helg. Ønsker du å holde et arrangement, konfirmasjon, bryllup, bursdagsselskap, eller lignende, kan lokalene i aktivitetshuset på Øverby være den rette plassen. Beliggende på Gjøviks tak, med utsikt over Mjøsa, og store uteområder passer det ypperlig for store og små arrangementer, som gjerne kan kombineres med uteaktiviteter, sommer som vinter. Kafèlokalene har åpen peis, veranda og et lite kjøkken. 

Åpningstider i kafèen:
Mandag   kl.11.00 - 14.00
Tirsdag   Stengt - åpent siste tirsdag i mnd. kl. 11.00-14.00
Onsdag    Stengt - åpent ved Allsangen m/Kirsten Tangen 24. april kl. 11.00-14.00.
Torsdag   kl.10.00 - 13.00 - Torsdagstreffet
Fredag     Stengt
Lørdag     Stengt
Søndag    kl.11.00 - 14.00

Kafèlokalene blir også leid ut til private arrangementer på kveldstid og helg. 

Ønsker du å holde et arrangement, konfirmasjon, bryllup, bursdagsselskap eller lignende kan lokalene i aktivitetshuset på Øverby være den rette plassen. 

Beliggende på Gjøviks tak med utsikt over Mjøsa og store uteområder passer det ypperlig for store og små arrangementer som gjerne kan kombineres med uteaktiviteter sommer som vinter.

Kafèlokalene har åpen peis, veranda og et lite kjøkken.

Lavvo
En solid og stor helårslavvo i trekonstruksjon sto ferdig på Øverby våren 2008. Møysommelig utarbeidet inneholder lavvoen sitteplasser til ca 30 personer. Den er isolert fra grunnen og oppover veggene. I midten er det en ventilert bålplass med rist, kjeleoppheng og beskyttelses ring. Gulvet er av et solid lag pukk: tørt, renslig og vedlikeholdsfritt.
Benkene langs veggene er dekket med reinskinn for bedre komfort. Benkeplass for enkel servering finnes også.
I taket henger det flere parafinlykter som sørger for stemningsfull belysning i tillegg til bålet i midten. Lavvoen egner seg utmerket til mindre arrangementer, bursdager, lag, foreninger og bedrifter som ønsker en samling med preg av friluftsliv og koselig atmosfære. Det er også ypperlig å kombinere arrangementet med skileik og aktiviteter på de store gress-slettene og skogen.
Lavvoen kan leies både dag, kveld og helg. Medregnet i utleia er også griller og sitteplasser utenfor lavvoen. Tilgang til utedo. 

Grillhytta
Grillhytta innbyr til koselige samvær hele året, og blir mer og mer populært. I en grillhytte kan dere samles til hygge og grillkos hele året uavhengig av om sola titter frem eller ikke. Den gir en helt spesiell atmosfære, hvor du kan samle noen til et hyggelig lag med grillkos, sosiale lag med venner, eller du ønsker å be inn til en bursdag el. i et flott naturområde på Øverby. Det er plass til ca 12-15 personer.

Nerstuen (Foreløpig ikke til utleie)
Øverby leier også ut Nerstuen til forskjellige arrangementer. Inne i hytta er det plass til ca. 20 personer. Har ikke kjøkken muligheter. Stor og flott veranda som egner seg til bruk på fine dager. Nerstuen er avsamme standard og samme pris som lavvoen. Nerstuen kan leies både dag, kveld og helg, inkludert to sekker ved. Tilgang til utedo.

Svenskemyrhytta
Svenskemyrhytta ligger midt i skogen på Øverby. Det er plass til ca. 10 personer. (Følg blå tur løype). Fin uteplass med bålpanne.

Her får du et unikt arrangement i en liten hytte i skogen. Kan leies både dag, kveld og helg, inkludert to sekker ved.
Tilgang til utedo.

Griller og benker
Øverby har laget flere griller og krakker til utendørs bruk. Disse er til fritt bruk av alle som ferdes på området, men kan reserveres gjennom Gjøvik Frivilligsentral. Ta kontakt for ytterligere informasjon og prisforespørsler for utleie. 

Avd. Sentrum:

Utenom faste arrangementer i lokalene våre leies møterommene ut til forskjellige foreninger og organisasjoner. Kan også bli leies ut til private arrangementer på kveldstid og helg. Ønsker du å holde et arrangement, konfirmasjon, bryllup, bursdagsselskap, eller lignende, kan lokalene i sentrum være det rette stedet. 

Møterom 1
Stort møterom med prosjektor, vegglerret og et lydanlegg med teleslynge for hørselshemmede. Dette er velegnet til store åpne møter, eller til konfirmasjon. Stort kjøkken med vaskemaskin.

Plass til ca. 72 personer

Møterom 2
Et mellomstort møterom med prosjektor, vegglerret. Plass til ca. 25 personer

Møterom 3
Et lite møterom hvor foreningene som er medlemmer hos oss bruker til styremøter. Porsjektor og vegglerett. Plass til ca. 15 personer

Kjøkken
«Blåkjøkkenet» er et lite og intimt rom, hvor noen av foreningene som er medlemmer hos oss, bruker det til et lite styremøte. Plass til 8 personer.


Avd. Hunndalen:

Lokalene i Folkets Hus i Hunndalen leies ut til kurs, møter og selskaper. Tilbudet består av storsalen med plass til ca 100 personer, kantina, lillesalen, kursrom og noen kontorer.

Storsalen
Passer til store arrangementer, enten det er til møter, forskjellige aktiviteter eller til privat bruk som konfirmasjoner, dåp eller minnesamvær. Her er det en stor fin scene hvor man kan ha forskjellig typer underholdning til spesielle arrangementer, f.eks. teater. Størrelse 160 kvm. Plass til ca. 100 personer.

Lillesalen
Kan brukes til møter og festlige anledninger. Plass til ca 30-40 personer.

Kursrom
Fint til undervisning og møter med foredragsholder. Teknisk utstyr: SMART-board. Plass til 15 personer.2020 © Gjøvik frivilligsentral Avd. Sentrum