Tirsdag 25 Juni
25.06.2024 kl. 09:00 - 27.06.2024 kl. 16:00, Eiktunet
Farmen JR på Eiktunet 2024 - klokken 09.00-16.00
Gratis sommerferietilbud for 6. og 7. klassinger i Gjøvik kommune: Bli med 100 år tilbake i tid, og lev som de gjorde på den tida - i alle fall i tre dager i løpet av sommerferien din! Østre Toten Frivilligsentral startet dette konseptet sommeren 2022, og vi startet litt i samme format i fjor sommer 2023.

Gjøvik Frivilligsentral arrangerer Farmen junior fra tirsdag 25. og til torsdag 27. juni 2024 i samarbeid med en rekke andre lag og foreninger. Aktiviteten foregår på Eiktunet friluftsmuseum fra kl. 09.00-16.00, disse tre dagene. Det vil bli ulike oppgaver og aktiviteter i grupper, husstell, håndarbeid, sløyd, jordbruk med dyrestell og turer på landhandleriet. Det blir nesten som Farmen på TV  - bare at her er det ingen som blir stemt ut, men det blir premiering av gruppene med bakgrunn i samarbeid og gjennomførte oppdrag. Vil bli servert gratis lunsj og middag.

Noen av aktivitetene vil bli:

  • Leker fra gamledager
  • Snekring av fuglekasser
  • Hesjing av høy
  • Lage mat, som vil bli servert til alle
  • Hogge ved
  • Ta vare på noen dyr
  • Handletur på landhandleriet
  • Avslutter siste dagen med en tvekamp mellom gruppene

Det er begrenset antall deltakere på Farmen JR, og de som får tilbud om plass vil bli kontaktet etter påmeldingsfristens utløp.

Påmeldingsfrist: onsdag 10. mai 2024. Påmelding skjer i skjemaet under. Skriv først inn foresattes kontaktinformasjon, så deltakers informasjon. Det er i hovedsak foresatte som vil motta e-post/sms med info. Ta kontakt med Gjøvik frivilligsentral ved spørsmål (frivilligsentral@gjovik.kommune.no/61 15 85 55).

Skal du melde på søsken? Det er ikke mulig å opprette to påmeldinger på samme telefonnummer, og vi har derfor lagt inn et felt der du kan legge inn info om den andre påmeldte - så legger vi inn denne påmeldingen i systemet.

Farmen JR er en del av Frivilligsentralenes gratis sommerferietilbud, 
konseptet er hentet fra Østre Toten Frivilligsentral.
Støttet av Sparebankstiftelsen DNB og LIONS.   

Viktig informasjon:

  • Forsiktig bruk av bygningene (Museum)
  • Ønsker ingen mobilbruk på aktivitetsdagene, de samles inn når dem kommer og deles ut igjen når dagen avsluttes.
  • Ikke forsikret.

Vi samarbeider med blant andre Vardal Bygdekvinnelag, Gjøvik Sanitetsforening, Mjøsmuseet, LIONS, Birdlife Oppland og engasjerte frivillige.

Påmelding

Foresattes e-postadresse
Inneværende skoleår, våren 2024.
Da kan du skrive inn navn, skole/klasse og størrelse på t-skjorte her
Har deltakeren allergier eller annet vi bør kjenne til? Ved flere påmeldte skriv ved navn ved dem det gjelder.
Det vil bli tatt bilder i løpet av Farmen JR som vil benyttes både i synliggjøring av årets gjennomføring, samt markedsføring av Farmen JR kommende år. Forskjellige sosiale medier som facebook sider og hjemmesider til Gjøvik Frivilligsentral, Gjøvik kommune og våre samarbeidspartnere.
Send
2024 © Gjøvik frivilligsentral Avd. Sentrum