Flere familier ønsker seg familiekontakter

Familiekontakter søkes!

Har du litt tid til overs? Vil du bli kjent med nye mennesker? Har du lyst til å gjøre noe for andre, kanskje bli et høydepunkt i en familie, samtidig som du får masse tilbake? Gjøvik Frivilligsentral får stadig henvendelser fra familier som savner besteforeldre, tanter, onkler, eller den gode, gamle «nabokjerringa» som bryr seg om, og ikke med! 

De som ønsker seg familiekontakter kan være enslige foreldre, eller nyinnflyttete familier, som har sine pårørende langt unna, og som savner å ha et nettverk rundt seg. Noen ønsker seg muligheten til et "pusterom" av og til. Andre savner tryggheten med å vite at det finnes noen der «ute» som kan kontaktes. Nyinnflyttede kan føle seg isolerte, og ønsker seg et nettverk, få besøk, og noen de kan besøke. Alder på familiekontaktene er ikke viktig. Det viktigste er at du har lyst til å bidra, og liker å bli kjent med nye mennesker.   Ved å være familiekontakt kan du utgjøre en positiv forskjell i andres liv. 

Er du ei «nabokjerring», er du i onkel - tante eller besteforeldregenerasjonen, savner du barnebarn, nieser eller nevøer, eller har du rett og slett lyst til å hjelpe andre?

Ta kontakt med Gjøvik Frivilligsentral, så hjelper du oss å hjelpe!

Sitat fra en som er familiekontakt:""Jeg føler det som om jeg har fått en ny sønn, og nye barnebarn."

Sitat fra en far som har familiekontakt: "Det er til dem jeg går når jeg strever."

 







2024 © Gjøvik frivilligsentral Avd. Sentrum