Klar vær på Skibladnertur

For 13. gang ble det arrangert Skibladnertur for eldre i Gjøvik kommune, fredag 7. juni. Det regnet litt i det vi dro, men klartnet opp etterhvert og ble en flott tur i år også.

Vi startet turen med å være inne på Skibladner da det var litt regn, men på turen klarnet været opp så da trakk musikken og folk etterhvert ut på dekk. Det var vår faste trekkspillgruppe FAKTO som underholdt for oss denne dagen på "bøljan blå". 

Ettersom det ikke var mer enn 120 påmeldte ble det bare en tur, og av de 120 påmeldte var det 85 som møtte opp. Det kan være at det var all det dårlige været som var denne forsommeren at det ble så lite påmeldte. Men vi som var med på turen stor koste oss. 

Seniordanserne var med og serverte kringle og kaffe, kringlene hadde dem selv bakt mens Skibladner mannskapet stod for kaffen.

Gjøvik Frivilligsentral takker for samarbeid med CC Gjøvik og Byen vår Gjøvik som står for kostnaden på turen, og en stor takk til Seniordanserne som hjelper oss år etter år og som også er med på å holde god stemning med dans.




2024 © Gjøvik frivilligsentral Avd. Sentrum