Nye aktiviteter hos Gjøvik Frivilligsentral

Vi starster det nye året med flere nye aktiviteter. Nytt er SeniorTeater, Lesesirkel, Skigruppe, Volleyballgruppe og Tenniskurs. Nærmere informasjon om disse og alle våre andre faste aktivitetene finner du i menyen til venstre under Hva skjer hos oss? - Faste aktiviteter.

SeniorTeater
Har du lyst til å spille teater?
De søker seniorer som har lyst til å bli med på en teateroppsetting. Det trengs folk på og bak scenen. Instruktør Per Ibs Aagenæs
SeniorTeateret treffes på Folkets Hus, Hunndalen, annen hver onsdag.

Lesesirkel
Hvis du er glad i å lese og liker å dele det du leser med andre, er det fint å være med i en lesesirkel! Da har du et sted hvor du treffer andre og hvor dere kan diskutere hverandres opplevelser av den samme boken. Velkommen til lesesirkel onsdager kl. 12.30 på Gjøvik bibliotek.

Skigruppe
Spenn på deg skiene og bli med! Her får du fine turer, skiteknikk og smøretips. Instruktør v/Gjøvik Skiklubb. Skigruppa møtes frejm mot våren hver onsdag kl. 11.00, Gjøvik Frivilligsentral avd. Øverby.

Volleyballgruppe
Vi starter med volleyballgruppe i Gjøvik. Her trengs det ingen erfaring. Dette er bare for moroskyld og for å komme i aktivitet. Passer for både kvinner og menn. Trening kl. 11.00-13.00, Gjøvik Tennishall hver torsdag frem t.o.m. 23. april.

For nærmere informasjon eller spørsmål ta kontakt med Frivilligsentralen

2024 © Gjøvik frivilligsentral Avd. Sentrum