Småbarnstreff på Frivilligsentralen

Et "annerledes" småbarnstreff

Det er ikke alle småbarnsforeldre i kommunen som har etablerte nettverk, og som derfor ønsker et sted hvor de kan treffe andre i samme situasjon. Andre kan føle seg usikre i forhold til å takle ulike ting som skjer, både med seg selv og med et lite barn. Noen er kanskje også usikre på å finne seg til rette på et nytt sted, eller i et nytt land.  

Disse foreldrene er i målgruppa for et nytt tiltak helsestasjonene i samarbeid med Frivilligsentralen nå setter i gang. En møteplass der småbarnsforeldre kan finne glede og inspirasjon ved å møtes og gjøre aktiviteter sammen med barna sine. Tiltaket er ment å være et ”annerledes” småbarntreff med vekt på aktiviteter og temasamtaler for småbarnsforeldre med barn fra 0-2 år.

Det vil ikke være profesjonelle "fagfolk" på treffene, men på enkelte treff kan det likevel være aktuelt at fagfolk deltar for å belyse temaer som gruppa ønsker å ta opp.

Det vil bli ukentlige treff, hver mandag fra kl 11-13 som starter med en trilletur når vær og føre tillater det - alternativt trim/bevegelser inne, kaffe/te-pause, rom for samtaler, regler og rim, leker, sanger på forskjellige språk.

Dette er et samarbeid mellom Gjøvik Frivilligsentral og Helsestasjonene i Gjøvik.
De to frivillige er våre ressurspersoner som begge har barn, som bl.a. har erfaring med aktiviteter for barn, som dans, regler, musikk, teater, og trim.

2024 © Gjøvik frivilligsentral Avd. Sentrum