Tilbyr utvidet småbarnstreff

Både Gjøvik frivilligsentral og helsestasjonen i Gjøvik har hver for seg hatt et tilbud om småbarnstreff/barselstreff. Nå går de sammen om tilbudet. Hver mandag vil frivillige og helsestasjonen arrangere treff i lokalene til frivilligsentralen på Furubakken. Fra Gjøviks Blad 22/8 2018:


Barna Sofia Hareide, Chris Michael Bekkelund-Helland og Manuela Lunde deltok på høstens første småbarnstreff. Her sammen med Elisabeth Hareide, Renate Izelin Helland, frivillig Nina Hansen og helse- søstrene Beate Solberg og Karoline Duenger. (Foto: Torbjørn Aurvåg).

Målgruppen for tilbudet er hjemmeværende med barn fra 0-2 år, før de begynner i barnehagen.

– Det viktigste med treffene er å møtes, prates og få nettverk. Det skal være et sosialt sted å være. Vi vil få besøk av fysioterapeut og fra tverrfaglig familieteam. Vi skal også ha fokus på mobilbruk, og arrangere førstehjelpskurs, forteller helsesøster Karoline Duenger, leder for helsestasjonstjenesten i kommunen.

På treffene kan foreldre også komme med spørsmål og ta opp ulike teamaer. Tilbudet er delt opp i to grupper. Barselstrefftilbudet i Snertingdal og på Biri fortsetter som før. 


Publisert: 11.09.2018

2024 © Gjøvik frivilligsentral Avd. Sentrum