Velkommen til innholdsrik Øverby-søndag

31. august 2014 arrangerer Øverbys venneforening, sammen med mange frivillige hjelpere, den årlige familiedagen på Øverby.


 

Arrangementet åpnes klokka 11.00, av stortingsrepresentant og styreleder i Gjøvik frivilligsentral Ketil Kjenseth. Deretter går det slag i slag fram til klokka 14.00.

Trehjulssykkel-løp for de minste.
Først av stabelen – kl. 11.15 – går trehjuls¬sykkelløpet, med Roger Hansen som dagens speaker. Alle deltakere får diplom og is. (Vi har mange sykler til disposisjon.)

Familieløype med mange overraskelser!
I familieløypa – med start mellom klokka 12.00 og 12.45 – er det lagt inn mange varierte oppgaver og spennende gjøremål, blant annet ballkast, skattejakt, minimatstasjon, fiskedam og ”fellesmaleri”. Alle deltakerne er med på trekning av diverse premier ved arrangementets slutt.

Harry Trainer i lavvoen
Harry Trainer og Rune Lerøen underholder i lavvoen, fra klokka 13.00  til 13.30.  Mange av barna har hørt Trainer før; han er en populær kar.

Hester og hunder  
Gjøvik miljøhestesenter stiller med mange hester, og det blir anledning til å ri eller bli med på en liten kjøretur (kostnad: 25 kr). 

Gjøvik hundeklubb stiller med mange av hundene sine.

Andre deltakere

  • Gjøvik skiklubb stiller opp, og det blir anledning til å prøve rulleski. Interesserte må ta med støvler og staver selv, helst også hjelm. 
  • Gjø-Vard og Røde Kors hjelpekorps kommer.
  • Kafegjengen på Øverby har åpen kafe hele dagen ( til klokka 15.00). Ved lavvoeen selger torsdagsgjengen grillpølser, mineralvann og sjokolade.
  • Klokka 14.00: Trekning av deltakerpremier i familieløypa og avsløring av hvem som har vunnet ”den lille skatt” og ”den store skatt”!

-

Ingen inngangspenger.

Hestekjøring og ridning kr.25.- pr. tur. Øvrige aktiviteter gratis.

VELKOMMEN TIL ØVERBY-SØNDAG!
             

Les mer i Oppland arbeiderblad

2024 © Gjøvik frivilligsentral Avd. Sentrum