Juleverksted for barn

Gjøvik Frivilligsentral arrangerer Juleverksted på avdelingen i sentrum, lørdag 18. november kl. 11 -14.00, . Vi holder til i Øvre Torvgt.2 (1. etg. i Furubakken).

Frivilligsentralen arrangerer juleverksted hvert år, for barn fra 1. klasse og oppover, sammen med søsken, foreldre og besteforeldre.

Vi fra frivilligsentralen inviterer alle skolebarn i Gjøvik med søsken, foreldre og besteforeldre til noen timer i rolige former. Det blir klipping, liming, fletting, dypping av lys med mer. Det er fokus på gamle tradisjonsaktiviteter, der flere voksne har stasjoner med oppgaver. Her lages det julegaver og julepynt. Midt i aktivitetene serveres det julegrøt med saft, kaffe og kringle. 

Aktivitetene er godt organisert, med mange frivillige hjelpere og ansatte som viser de forskjellige teknikkene. Ungene er konsentrerte og tålmodige. Det tar nemlig en time å dyppe et perfekt julelys! På tross av dette er lysdypping en svært populær aktivitet! Aktivitetene har ulik vanskelighetsgrad, slik at både lillesøster og storebror kan lage ting og ta med hjem.


2024 © Gjøvik frivilligsentral Avd. Sentrum